Neobična kučišta

Moram priznati da mi je tema matičnih ploča već duže vremena dosta naporna jer se u principu ništa zanimljivog ne događa osim što se mjenjaju statistike samog uređaja tako da sam ovu godinu odlučio početi sa nečim potpuno drugačijim – kučišta ! I to ne bilo kakva nego kučišta dizajnirana za entuzijaste ili za one kojima dosadna crna kutija jednostavno stilski ne odgovara .

Naime već jedno vrijeme kao pravi entuzijasta pokušavam sam napraviti kučište koje će zadovoljiti moje što estetske,što praktične potrebe.

Napravio sam već nekoliko prilično dobrih modova ali ove koje ću vam sada pokazati su ipak radili profesionalci…

Za početak ću predstaviti Thermaltake LVL10 sa odvojivim termalnim komorama i mogućnošću slaganja modula po želji. Odlično riješeno hlađenje i modabilnost su glavne karakteristike ovog kučišta.slika kućišta

Drugo kučište koje želim naglasiti je IN WIN H-tower…najlakše za objasniti to kučište je da je skoro kao pravi transformer. Sa jednim pritiskom gumba ono se potpuno samo otvara uz pomoć motora te je efekt upravo zadivljujući. Naravno da ono prima sve moguće kombinacije hardvera te čak do 8 grafičkih kartica. H-Tower-d

S obzirom da ova kučišta koštaju prilično puno za drugi put sam odlučio predstaviti odlična kučišta ali sa prihvatljivijom cijenom.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s