Avexir Raiden DDR3 2400 16gb

Ovaj put sam odlučio malo promijeniti temu i govoriti o nečemu bez čega matična ploča jednostavno ne može a to je radna memorija.

Sa samom rastom brzina procesora i svih drugih sklopova u kompjuteru tako se i brzina radne memorije povećavala i došla do trenutno zavidnih 2400 mhz.

Ova tvrtka Avexir se specijalizirala za module rane memorije a Raiden DDR3slika memorije 16 gb je sami vrh njohove ponude.

Naime radi se o dva modula svaki sa 8 gb memorije koji su zapravo ogromni ako uzmemo u obzir konkurenciju. Njihova veličina je dobivena ogromnim rashladnim tijelom koji osim funkcije hlađenja ima i izvrstan estetski efekt.

Radi se o efektu plazme koji izgleda kao da je upravo izasao iz nekog svemirskog broda iz Star Trek-a a ne samo da svijetli nego i pokazuje trenutnu brzinu i iskoristivost modula. Pravi mali raj za oči za svakog kompjuterskog geeka.slika memorije

O performansama ne moram puno govoriti osim da su vrhunske a cijena nije tako starsna te iznosi 100 eura za cijeli kit od dva modula.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s