Asus Sabertooth Z97 Mark S

Asusove ploče iz serije Sabertooth specifične su po svojem vojnom izgledu i oklopu koji štiti komponente i poboljšava hlađenje. Dok su obično obojane u neku od vojnih boja ova se odlikuje bijelom maskirnom koja ju svakako odvaja od ostalih ploča na tržištu. Ova ploča je eksluzivna ne samo zbog svoje maskirno bijele boje nego je svaka označena sa svojim brojem tj. Asus ih planira proizvesti samo 10 000 što joj daje i kolekcionarsku vrijednost.

slika ploče

Osim funkcionalnosti koju nudi sami Z97 čipset ,bijeli Sabertooth raspolaže sa dva gigabitna mrežna kontrolera ( Intel i Realtek ) ,Realtek-ovim ALC1150 zvučnim kontrolerom sa digitalnim i analognim konektorima,dodatnim ASMedijinim SATA 6gb kontrolerom i sve zajedno posjeduje čak 6 USB 3 utora.

Ova ploča dolazi sa čak pet godišnjim jamstvom a oklop ne samo da ju čini posebnom i oku ugodnom nego uvelike poboljšava hlađenje a samim time i dugotrajnost ploče .

Valja napomenuti da je UEFI ove ploče izveden izvrsno kao i kod većine ASUS- ovih ploča kao i sva moguća dijagnostika koja prati ploče ovog razreda. Na kraju se moram osvrnuti na cijenu koja je namelih 2600 kn pa ko želi biti poseban mora duboko zavući ruku u džep.

slika ploče

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s