Asus X99 Deluxe

Moram priznati da već dugo nisam vidio ovako ušminkanu i dobro opremljenu ploču kao Asus X99 Deluxe pa je svakako red napisati koju riječ o njoj.

asus_x99deluxe slika

Radi se o dimenzijama upravo ogrmnoj ploči koja je usprkos veličini do kraja natrpana dodatnim opcijama.Vizualno prvu u oči upada bijeli oklop koji okružuje sve bitne dijelove i dodatno osim vizualnog dojma , povećava samo hladjenje ploče.

Utora za memoriju je osam te podržavaju ukupno do 64gb memorije maksimalnog takta od 2.800mhz što je samo po sebi strašna stavka.Ploča još posjeduje čak 6 PCIe konektora za sve moguće opcije ugradnji dvije pa čak do četiri grafičke kartice.

Šta se tiče spajanja diskova i ssd ova ploča nudi zaista mnogo-10 nativnih 6-gigabitnih SATA konektora od kojih je dva moguće iskoristiti za spajanje novih SATA Express uređaja.Ploča nudi i dva najnovija M.2 utora za diskove koji će doci do izražaja tek sa napredkom diskova tj. trenutno je moguće investirati u ploču koja je spremna za budućnost!

X99-Deluxe-Dual-LAN slika

Sa cijenom od skoro tri tisuće kuna debelo prelazi nekakav normalni budget ali za pravog entuzijasta cijena često nije najveći problem .

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s